Sussun sain houkuteltua hallille meidän mukaan. Otettiin vuoronperään tokoa. Jättöliikkeitä, pikkusen seuraamista. Lisäksi hallilla oli 7 muuta pk.collieta joten otettiin rivissä paikalla makuuta, josta Dani tietty lähti välillä lätkimään. Venni kuitenkin oli paikallaan tosi hienosti :) Oli siis oikein collieitten kiihdytysajot.

Ihan hyvä treenit. Liikkeestä seisomisessa meinaa tassutella nyt, vaikka ennen on mennyt niin hyvin. Pitänee taas muutaman treenin verran ottaa liikkeestä seisomista käsimerkin kans. Kaukokäskyt meni hyvin, samoin merkin kiertäminen. Taitaa olla parasta, että siinäkin pysähtymiskäsky tulisi käsimerkillä, ääntä ei tottele juuri yhtään. Noutokapulalla vähän leikittiin. Ajattelin josko aina ihan pikkusen vain leikkisi silläkin treenipaikalla niin tulisi hauskaa. Opettaisi 'pidä' käskyn avulla, että sitäkin on pakko suussa pitää.

Sitten lopuksi vielä otin paikallaan istumista agilityesteiden edessä, kun se ei meinannut onnistua kisoissa. Kyllähän ykkösluokassa vielä lentäviäkin lähtöjä voi tehdä, mutta parempi se on opettaa. Toiset koirat suorittivat samalla rataansa kun Dani oli paikallaistumisessa ja minä muka menin esteiden luo sitten odottelemaan. Ihan viimeiseksi päästin rontin hyppäämään yhden ainoan hyppyesteen, minkä tyttö suorittikin kokonaisvaltaisen älämölön kera. Siitä hyvästäpä lähdettiin sitten kotiin, eikä enempää esteitä saanut suorittaa. Miten voi kaveri innostua niin paljon yhdestä hyppyesteestä. No, pääasia että vauhtia riittää.