Nyt on taas laskeuduttu maan kamaralle kisojen jälkeen. Kerran olen käynyt Paavolan kentällä ennen tätä viikkoa ja ihan kiitettävästi meni. Lähinnä paikalla oloa otin. Nyt sitten alkoivat taas ohjatut treenit gurumme Tiinan ohjauksessa :) Maanantain treeneissä otettiin kaatosateessa paikalla oloa. Tosi hyvä, sillä kokeessahan tuomari päättää mimmonen sää kullekin luokalle tulee. Ei vaiskaan, mutta siis kaikenlaiseen koiranilmaan pitää totutella. Jättöliikkeitä ja luoksetuloa harjoiteltiin myös nopealla palkkauksella. Oikeasta asennosta nopeasti palkkaamisen lisäksi pitäisi nyt treenata jättöliikkeitä niin että tekee käännöksiä ennen käskyä. Rontti nimittäin ennakoi siihen malliin, että kun olen ottanut suunnilleen 10 askelta niin jää jälkeen ja menee maahan tai jää seisomaan vihjeestä riippuen. Kokeessakin teki seuraamisessa tuota. Huomasin tuon ennakoinnin liian myöhään. Ensi kerralla sitten paremmin. Näinhän sitä virheistä oppii. Kokeilin sitten vielä lopuksi estehypyn niin että koira istuu esteen taakse ja hyppää takaisin. Avoimessa taitaa olla vuorossa sellainen. Onnistui hyvin, mutta en nyt halua sekoittaa tuota koiraa avoimen liikkeillä ennen kuin ollaan siellä asti.

Tänään käytiin vaihteeksi agilityharjoituksissa. Hitsi kun ei meinaa putkeen irrota oikealle. En tiedä vaikuttiko se kun lähestyttiin putkea sen takaa, mitä ei olla aiemmin tehty. Kyllä sitten kun harjoiteltiin niin taas lähti sujumaan. Kepit meni hyvin vaikka ei kovin vauhdikkaasti. Kaukana ollaan siis Tiinan ja Nepun vauhdista. Pöytä meni myös hyvin ja A:lla otti hienosti kontaktin. Lisäksi opittiin puolivalssi. Oikein hyödyllinen harjoitus oli ja löytyi taas tyttöön vauhtia.

Nyt huolen aiheena on juoksu. Saisi kyllä jo alkaa pikku hiljaa. Muuten ei päästä Iisalmen toko-kisoihin. Aika paljon kyllä oli Danilla tänään jo poikaystäväehdokkaita että jospa se kohta alkaisi.