Danilla alkoi juoksu sunnuntaina elikäs jää nyt käymättä se 16.11. Oulun tokokoe, mutta jääköön. Laitan huomenna ilmoittautumisen siihen 7.12. Oulun kokeeseen, jospa päästäisiin sinne sitten. Pikkusen hiljasta on ollut muutenkin treenaamisen suhteen, nimittäin mulla on ollut kuumetta myös tuosta sunnuntaista lähtien. Että tällainen luonnollinen harjoittelutauko siis. Eilen kilahti ennätyslukemat 39,4 astetta. Jännä kun ei ennen tätä päivää ollut mitään flunssan tai muunkaan taudin oireita. No, nyt tänään on ruvennyt vähän yskittämään. Taidan yrittää varata huomenna lääkärille ajan. Tietenkin voihan tämä olla pentukuumettakin ;)

Treenattu ollaan siis sisällä, noutoa. Ostin toisen naksuttimen ja olen nyt naksutellut ja palkannut nakilla aina kun tyttö koskettaa noutokapulaa. Koira siis istuu tällöin. Pikku hiljaa alan vaatimaan että palkka tulee kun pitää esinettä hampaiden välissä. Sitten olisi tarkoitus että nostaisi minulle esineen maasta aina vain kauempaa ja kauempaa. Tuota itse naksuttimen käyttöä vaan pitää enemmän harjoitella ja muuten ottaa sitä enemmän mukaan myös muuhun treeniin. Minulla on vaan sellainen ennakkoluulo, ettei tuo koskaan opi yhdistämään naksuhdusta palkkaan. Joo, se jää nähtäväksi.

Danilla oli eilen jännä päivä. Kuvataiteenopettajani oli kutsunut Danin joskus vierailulle kampukselle, joten kun kuumetta oli jo ennestään jonkun verran ja ei huvittanut lähteä enää illalla liukastelemaan uudestaan minnekään, Dani pääsi tutustumaan yliopistoelämään. Piirustusharjoituksessa tyttö nuuski ensin ympäristön ja otti sitten keskeisen paikan ja kävi siihen kaikkien tielle maate. Katseli vielä oikein arvostelevasti. Rontti pääsi vielä kuuntelemaan kuorolauluakin. Laitoin Danin luokan takaosaan kiinni ettei olisi häiriöksi jos on allergisia. Tunninhan se jaksoi ollakin hiljaa, minkä jälkeen karvakorva aloitteli oman äänenavauksensa. Kävin sitten lopuksi ajaksi hakemassa hänet kuoron luo.

2040462.jpg
Ja hauskaa oli... hmmm

Tänään Dantsu pääsi Kirsin ja Cindyn kans juoksulenkille. Ja nyt sitten nukuttaakin hyvin. Kiitoksia Kirsille oikein paljon avusta :) Mulla alkaa taas kuume nousta eli kohta napattava buranaa. Huomenna lähdetäänkin sitten jo Hyrylle.

Viikonloppuna oli täällä Kajaanissa lauantaina PM-agilitykisat, joissa olin talkoolaisena. Onnittelut vielä tätäkin kautta piirimestareille Terhi ja Jami, Annika ja Susu sekä Anne ja Viva!