Päätettiin Danin kans lähteä ihan ex tempore käymään Kuopiossa Sarin ja Lucan luona kylässä. Jonkin aikaa oltiin Sarin kans puhuttu, että voitaisiin Danin kans tulla ihan yökylään. Ja kun alennusmyynnit vielä sattuivat olemaan kaupoissa, niin oli monta hyvää syytä lähteä vierailulle :) Luca ja Dani ovat viimeksi nähneet noin kaksi vuotta sitten, joten pikkusen oli poika kasvanut ja komistunut viime näkemästä. Luca on oikea kullan värinen kultainennoutaja :)

Torstaina pääsivät kaverukset tutustumaan toisiinsa oikein kunnolla, kun rontit jäivät asuntoon keskenään siksi aikaa kun emännät suuntasivat kaupungille. Eivätpä olleet toisiaan syöneet ja vastaanotto oli oikein riemukas. Ei ole Dani pitkään aikaan niin äänekkäästi minua tervehtinyt :D Vissiin oli pikkusen ikävä tullut kun vieraaseen paikkaan heti joutui vieraan koiran kanssa.

Lucaa aluksi vähän jänskätti, kun pojalle oli pienenä kaapin paikan näyttänyt saman värinen collieuros. Danihan käytti ihan surutta tällaisen tilaisuuden hyväkseen ja välillä pomotti Lucaa, kun huomasi että isompi rontti väistää, kun hän kävelee kohti. Pitipä metsälenkillä jopa ärähtää kepistä. Kuitenkin tänä iltana ennen junalle lähtöä löivät kaverit vielä leikiksi sisällä. Oikein jäi hyvä mieli pikavisiitistämme. Kiitos Sari vieraanvaraisuudesta :) Ensi kerralla ollaan sitten vähän pitempään. Alla vielä kuvia eräältä lenkiltä.Mitähän namia sieltä löytyi?


Kuvausteemana koirien takapuolet.


Pikkusen leikityttää.


Äkkiä piiloon Dania.


Höh, ei se tullutkaan etsimään.