Nyt olisi 7.12. mahdollisuus Danin ansaita itselleen TK1-koulari. En ole vain paljon mitään tehnyt tuon BH-kokeen jälkeen. Juoksukin on  vähän sekoittanut rutiinia. Avoimen luokan liikkeitä ja erityisesti noutoa ollaan harjoiteltu. Varsinaisesti alokaluokan jutut on jääneet taka-alalle kun ei ollut aiemmin varmuutta mahdutaanko tuohon kokeeseen. Nyt kuitenkin Ouluun ollaan menossa.

Kävin Danin kans tiistaina pallohallilla tokoilemassa. Itseasiassa päästiin D:n kans sinne Sannan kyydillä eli mukana olivat myös iki-ihanat Grace, Kira ja Reilly. Myös Tara ja Lucy olivat hallilla. Kiva oli nähdä miten erityisesti Kiralla oli tosi hauskaa tokoilla Sannan kans. Kiitoksia siis Sannalle ja Anniinalle treeniseurasta. Nyt vaan Sanna alat treenaamaan Kiran kansa kesäkuun koetta varten :)

Mutta meidän treeni meni pääosin päin persettä. Paikalla olosta piti taas lähteä liehuamaan! Kuitenkin liikkeestä maahan meni hienosti. Luoksetulossa lähti perääni, ei siis jäänyt istumaan paikalleen. Otin uudestaan; ei pysynyt istuallaan vaan meni maahan. Grrrr! Liikkeestä seisominen meni ihan ok, ottaa vieläkin askelia. Hyppy menisi muuten hyvin jos ei vaan ennakoisi. Ei meinaa millään jaksaa odottaa, että annan käskyn. Seuraaminen ihan hyvää ja tiivistä. Naksuttimen kanssa olen nyt saanut perusasennotkin toimimaan. Katsotaan nyt miten menee kisoissa. Alokasluokassa on nimittäin 13 kokelasta joten ykköstulos ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys.

Saatiin hallilla kaikki liikkeet onnistumaankin, mutta varmaan minun hermoilusta ja huonoista valmisteluista johtui tuo sählääminen. Meillä oli koko ajan aika paljon häiriötä harjoitellessa. Pitää kai keskittyä vain omaa tekemiseen. Nyt ehkä jännittää juuri sen takia, että haluaisin keskittyä kevään vain siihen noutoon ja agilityy, en haluaisi enää käydä yhtään kertaa alokasluokassa tokoilemassa. Oulun koe on viimeinen mahdollisuus tänä vuonna saada TK1. Pitäkää peukkuja :)