Tulipa käytyä tauon jälkeen ekaa kertaa pallohallilla. Agility oli tämän illan treenin päälaji. Kasasimme hallin toiselle reunalle neljän hypy, putken, A-esteen ja keppien yhdistelmä. Siinä sitten käytiin rataa läpi kahdellakin eri tavalla. Hyvin meni. Sain harjoiteltua Danin kans odottamistakin ja kuuliaisesti teki ohjauksen mukaan. Kepit meni välillä vähän huolimattomasti, mutta sitten Anne käski rauhoittua ja onnistui sen jälkeen paremmin. Toinen kierros samalla radalla meni kans ihan ok, mutta ei ollut tarkkaan mietittynä minulla miten rataa menen, niin koira oli rauhattomampi. Vaistosi vissiin, että nyt ei muija tiedä miten mennään.

2094850.jpg
"Putkeen!"

Toisella laidalla hallia oli toinen rata, jota kävimme myös kokeilemassa. Vauhtia riitti. Keinu meni hyvin... oikeastaan tälläkään radalla ei ollut ongelmakohtia. Ainoastaan lopussa leikkasin koiran edestä ja ei meinannut älytä vaihtaa puolta vaan oli juoksemassa jollekin toiselle esteelle. Pakko näyttää molemmilla käsillä, kun kurkku suorana karjuminen ei tuottanut toivottua tulosta.

2094848.jpg
Pallohallin lamput ovat niin oudon väriset, että kaikista kuvista tulee keltaisia.

Lopuksi vielä tokoa hieman; merkille menoa ja luokse tulon pysähdystä. Ihan ok. En halunnut ottaa paljon, kun oli melko väsynyt. Ensi viikon treeneissä sitten tokoillaan.
Tämän viikon agiliitelystä jäi nimittäin niin hyvä mieli.

2094851.jpg
"Tänne!"