Tänään käytiin jo toista kertaa pallohallilla treenaamassa. Viime viikollakin siellä piti päästä käymään vaikka Dani onkin lomalla. Silloin otin lähinnä keinua ja suurin uutinen onkin se, että nyt menee jo ilman hihnaa. Jes! Eli kilpailemaan päästään joskus. Tänään otin pientä radan pätkään ja kontaktiesteitä, putkea ja keppejä molemmin puolin. Ihan hyvinhän tuo sujui. Sitten käytiin pienellä porukalla vielä tokoilemassakin lopuksi. Otin jättöliikkeet ja ne sujuivat. Paikalla olo myös sujui. Noutoa kokeilin, mutta ei ole vielä tarpeeksi hauskaa ja hiekkaakin meni suuhun. Pikkuisen kokeilin myös kaukokäskyjä. Ne menee jo ihan ok, mutta 'istu' käsky meinaa mennä aina kuuroille korville. Siis että ei nouse ylös maasta. Varmaan äänensävy vaikuttaa niin paljon, vaikka käsimerkkiäkin näytän. Pakko ottaa nyt jotain uuttakin välillä, kun hyvällä tuurilla ei ole kuin yksi kisa enää alokkaassa jäljellä. Se onkin sitten eri asia milloin TK1 saadaan. Tuo rontti ei ole nimittäin vieläkään tehnyt juoksua, vaikka odottelin että tämän kuun puolivälissä sen tekisi. Tekee varmasti ensi kuun alussa, jolloin marraskuun Oulun kisoihin ei ole mitään asiaa. Siirtyy siis joulukuulle ja sitä saa taas jännittää mahtuuko kokeeseen. Noh, ehditäänpä ehkä enemmän tuota agilitya ottaa ja ehkä omistaja saa hieman graduakin tehtyä.

Hirmuinen pentukuume mulla. Danin kasvattaja Sanna ja siskonsa Anniina ovat molemmat lähiaikoina saaneet perheenlisäystä pentucollien muodossa. Reilly ja Lucy ovat molemmat käyneet meillä kylässä. Reilly kävin viimeksi tänään Danin siskon Ritan kanssa. Käytiin sitten Sannan lenkillä koirinemme. Dani tosin näytti taas kaiken viisautensa ja juoksi ruusupuskan läpi. Grrrr! Voitte vaan kuvitella minkä verran oli ruusunoksia kiinni koirassa. No, mutta hauskaa oli.

2003805.jpg
Pentua karkuun

Ihana kyllä nähdä miten Dani nykyisin leikkii toisten koirien kuten Vennin, Ritan ja Reillyn kanssa. Ennen se vain louskutti ja seistä toljotti mutta nyt siitä on kiva juosta. Täällä sisälläkin Reillyn kanssa koko ajan leikkivät. Rita vain katsoi minua sen näköisenä, että hän se sentään osaa käyttäytyä kun taas nuo lapset vain riehuvat. Kyllä Dani tarvitsee kaverin. Tottakai mielestäni tarjoan Danille riittävästi tekemistä, mutta huomaan myös eron sen välillä kun itse leikin tytön kans ja kun se saa leikkiä koirakaverin kanssa. Koirankin pitää välillä saada olla koira.

2003823.jpg
Minä sulle vielä näytän

2003808.jpg