No ei nyt ihan koko ajan olla löhnitty. Käytiin eilen illalla kentällä ja käytiin hyppyä lukuunottamatta kaikki alokasluokan liikkeet läpi. Näyttäisi siltä että olen liian paljon harjoitellut tuota liikkeestä maahan menoa, sillä nyt menee maahan vaikka sanon 'seis'. Ja kun ei nyt taas tule mieleen mitä se 'seis' tarkoittikaan niin varmuuden vuoksi jää istumaan. Mutta hyvä homma on se että toissa iltana kokeiltiin paikalla makuuta keskustassa linnan raunioiden lähellä olevassa puistossa ja hyvin meni. Eilen pysyin kokonaiset 11 minuuttia maassa, vaikka tosin kävin palkkaamassa suunnilleen 2 minuutin välein. Välillä seisoin selin ja välillä kasvot koiraan päin. Yhdessä välissä tein sitten kaaviota samalla. Kokonaisuudessaan ihan hyvä treeni, ainoastaan tuo seisominen seuraamisen yhteydessä oli yllätys, mutta sekin muistui vielä saman illan aikana mieleen.

Oikeastaan sama olla hihkumatta tuosta 11-minuuttisesta paikalla olosta kun häiriönä oli vain rusakko, joka söi iltapalaansa kentän laidalla. Tuon toisten koirien läheisyys paikalla makaamisessa tuo lisähaastetta. Tuolle se on jotenkin epämiellyttävää. Ihan paras olisi jos joskus tässä lähiaikoina pääsisi treenaamaan niin että koiria on molemmilla puolilla Dania. Se varmaan ahdistaisi ihan jonkun verran. Olen kuitenkin tyytyväinen että nyt tuon 2 minuuttia pysyy maassa.

Ilmoittauduttiin KSTK:n toko- ja agilitykursseille. Toivottavasti mahdutaan ryhmään. Tänään ei olla tehty yhtään mitään. Tai no ollaan käyty ihmisten ilmoilla kaupungilla kun tuntuu että pää hajoaa tätä tietokoneen ruutua tuijottaessa. Nähtii raatihuoneen torilla tämmönen herra.

1788621.jpg