Käytiin maanantaina Hanna-Marin, Elmerin ja Oton mukana treenaamassa Paavolan jäisellä kentällä. Tässäpä treenin summaus:

-Ei seuraa kunnolla hihnassa.
-Hihnatta seuraa ihan ok, vähän edistää.
-Liikkeestä maahan menee melko hitaasti taas vaihteeksi
-Luoksetulo hyvä
-Liikkeestä seisominen muuten ok, mutta steppailee vieläkin.
-Estehyppyä ei hypännyt kerran, muuten ok.

Hyvä oli pitkästä aikaa katsoa mikä toimii mikä ei. Onhan tuossa pikkusen parannettavaa, mutta ei nyt pahasti olla hunningolla. Käytiin sitten vielä treenin jälkeen pikkusen lenkillä metsässä, koirat sai olla irti. Ihailtavaa kyllä Hanna-Marilla työskentely kahden ison uroskoiran kanssa. Hyvin pysyy kumpikin hallussa, vaikka vilkkaita kavereita ovat. Hattua nostan :)

Äsken sitten tultiin pallohallilta. Tällä kertaa ei treenattu agilitya, vaan keskityimme tokoon. Paikkaa kyselin minulle ja kaverilleni Virpiniemen tokosta. Että ehkä sitten seuraavaksi. Tietysti kytö olisi agilitykisoihinkin, mutta ainut mahdollisuus pitkään aikaan on 7.2. Haukiputaalla, mutta kyyti on vielä epävarma.

Mutta siis tottista tänään. Minnan ohjaama paikallamakuu ryhmässä meni hyvin, vaikka toisella kerralla jäikin vähän kieroon. Seuraaminen hihnassa ihan hyvää, samoin hihnatta seuraaminen. Nurkat edelleen pelottaa, joten siihen kiinnitän viikon päästä enemmän huomiota. Liikkeestä maahan vähän hidas, mutta saatiin hiottua sitä. Luoksetulo hyvä. Liikkeestä seisomisessa steppailee. Estehyppyä harjoittelin erilaisten matkojen päästä. Nyt hyppäsi melko läheltäkin ja kauempaa jätti hyppäämättä, siis aivan päinvastoin kuin eilen. Ehkä sellainen reilu metri on hyvä etäisyys, ei ehdi epäröidä, mutta saa hyvä vauhdin. Viikonloppuna hiotaan tuota vielä.

Otettiin Nitan ja Tuijan kans vielä paikalla istumisia ja makaamisia. Istumista täytyy kyllä harjoitella paljon. Meinaa mennä maahan ihan väkisin. Kaukokäskyt eivät ole paljon edistyneet. Tekee kyllä kun sille päälle sattuu, mutta eivät ole varmoja ja liikkuu paikaltaan. Pitää keksiä niihin joku valmistava liike ja ottaa lyhyemmällä matkalla. Kotona yritin sitten vielä tuota noutoesinettä pitää sillä suussa. Laitan palikan Danin suuhun kulmahampaitten taakse, sanon istu, pidän alaleuasta kiinni hetken, sanon kiitos ja naksautan. Sitten palkka. Näinköhän onnistuu koskaan tuo nouto.