Maanantaiaamuna ei oo krapula ei vapina vaan Sussu laittaa viestiä että mennäänkö Paavolaan vai ei. Laitoin viestiä takaisin että rontti on vähän maansa myynyt eli tarvitsee vielä ainakin päivän palautua. Aika kovasti viime viikolla kyllä hiillostettiin koiriamme. Parempi kuitenkin nyt ottaa vähän rauhallisemmin ettei tytöiltä mene ihan innostus koko touhuun. Soittelin sitten serkulle että josko Danin kans tultaisiin kyläilemään. Kiitänpä onneani että on tullut joskus tuon koiran kanssa bussilla ja junalla kuljettua. Nyt voi lähteä ihan tuosta vain minne vain eikä tarvitse päivä tolkulla koiraa valmistella reissuun. Käytiin serkun kans lenkillä ja samalla reissulla pääsi Dani vähän kahlailemaan järvessä. Sorsaan olisi halunnut tehdä tuttavuutta mutta kun lintu huomasi ettei meiltä pullaa tipukkaan niin otti hatkat. Muutama keppi jäi myös järveen kun Dani huomasi että kampaus menee sekaisin jos hakee kepit, siis että joutuu uimaan. Dääm.


1717746.jpg


Tiistai... meni vähän ollessa ja öllötellessä. Lähdettiin illalla Pirjon ja poikien (Foxin ja Rodin) kans Pöllyvaaraan lenkille. Oli jotenkin niin laiska päivä että. Ei päässyt oikein kunnolla juttu edes alkamaan, mutta Dani kyllä nautti. Taas sai metsässä semmosia ruisleipäkohtauksia ettei Rodi pysynyt perässä. Ja sekun oli hauskaa. Ihana kun tulevat niin hyvin toimeen keskenään.

Tänään sitten käytiin Sussun ja Vennin kans Paavolassa harjoittelemassa. Venni piippasi tuttuun tapaansa Paavolan risteyksessä. Siitä päätelimme että tytöt on palautuneet edellisistä harjoituksista ja intoakin on. Olin puhe ottaa ihan lyhyet harjoitukset, kun Sussu huomauttu tuossa viime viikolla että ihan liian pitkiä pätkiä ollaan otettu. Nii-in, pitäisi välillä palkata esim. lyhyeltäkin matkalta seuraamisesta.

Paikallaan makuu meni meiltä todella hyvin. Ei noussut ylös ollenkaan vaikka Venni nousi. Yhdessä vaiheessa lähti tulemaan minun luo kun Sussu vapautti Vennin leikkimään. Jotenkin säikähti sitä. Mutta jospa se tästä. Seuraaminen oli vähän velttoa, siispä otin vain muutaman metrin matkoja ja paljon käännöksiä. Liikkeestä maahan ja paikalleen jäämiset onnistuivat nyt paremmin ilman ja huomattavasti hiljaisemmalla käskyllä. Hypyssä vielä kamu lähtee kiertämään estettä ja meinaa tulla vastaan kun lähden tulemaan kohti, mutta sekin on kyllä kitkettävissä pois. Johtuu aika paljon agilitytreenaamisesta että lähtee tulemaan esteen takaa pois. Mutta olen tyytyväinen. Mikään muuhan ei minua niin paljon jännitäkään kuin tuo paikallaan makuu. Noh, jos menee nollille niin sitten menee. Mutta katotaan vaan niin tuo ehtii tehdä juoksun justiinsa silleen ettei päästä kisoihin.

26.7. on Kuhmossa möllikisat. Sinnepä suunnistamme seuraavaksi.