Nyt on syksy taas tokoiltu. Yhdet kisat takana ja yksi edessä. Suunnitelmissa olisi toki käydä vielä tälle syksylle kolmaskin koe jahka tuosta Iisalmesta selvitään. Ehkä hyvällä onnella saadaan toinenkin ykköstulos tälle vuodelle.

Mutta siis tänään oli viimeiset tokotreenit tälle syksylle. Otettiin alokasluokan liikkeet läpi Tiinan toimiessa liikkeen ohjaajana. Otin paikalla oloa häiriön alaisena jo ennen kuin aloitettiin 3 min. + 3 min. + 4 min. joista keksimmäisellä kerralla nousi istumaan. Sitten treenien aluksi otettiin rivissä paikalla oloa. Lähti perään. Laitoin takaisin. Kun käänsin selkäni, nousi istumaan. Käskin maahan ja kävin palkkaamassa vähän ajan päästä. Tympii kun tuota tekee välillä. Siis että alku on hankalaa sitten kun saan sen makaamaan esim. minuutin ihan kunnolla niin sitten kyllä pysyy vaikka kuinka kauan. Nyt siis nousi istumaan tai lähti perään heti kun käänsin selkäni. Otin sitten paikalla makuuta rivissä uudestaan toisen porukan kanssa ja pysyi ihan hyvin.

Seuraamiset meni ihan ok. Vähän on löysä mutta olkoon. Jättöliikkeet muuten ok, mutta liikkeestä maahan menossa ei noussut ensimmäisellä käskyllä istumaan. Kokeilin eri äänen sävyjä ja semmonen käskevä oli kaikkein paras. Ei kyllä olla perusasentoja otettukaan, ettei oppisi ennakoimaan. Hyppy meni hyvin. Ihan siis yhden askeleen otti kun palasin koiran luo. Otin uusiksi ja meni hyvin. Sunnuntaina sitten nähdään miten hyvin treenaus on onnistunut. Joissakin asioissa ollaan menty kyllä eteenpäin ja esim. maahan menosta seuraamisen yhteydessä on tullut nopeampi ja paikallaolokin on varmempi. Mutta kaikki on mahdollista.