Noniin, Iisalmen reissu on takana ja taskussa toinen ykköstulos pisteillä 184,5. Koko kisa meni vielä yli odotusten sillä me jopa voitimme alokasluokan. Mukaan saimme ihan oikean ruusukkeen, pokaalin ja kunniapalkinnon. Onhan meillä ruusukkeita ja muutama pokaalikin, mutta ei ole vielä yhtään virallisesta kisasta. Olen vieläkin ihan hämmentynyt, mutta ylpeä. Alla vielä pisteet ja kommentit.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Luoksenpäästävyys: 10, ei ongelmia.

 

Paikalla makaaminen: 10, yksi koira lähti välittömästi paikalla makuusta ja Danikin oli sen näköinen että pitikö hänenkin lähteä, mutta pian tyttö kuitenkin rentoutui. Nousi sitten jopa maasta ensimmäisellä käskyllä.

 

Seuraaminen kytkettynä: 8, pientä löhnimistä. Huomasin jälkikäteen että oma kävelyni olisi voinut olla nopeampaa. Tuomari huomautti väljyydestä ja sanoi että kannattaa jatkossa käyttää hihnaa apuna seuraamisen harjoittelussa.

 

1962475.jpg
Meillä on hyvä (palkkauskäsi)kontakti.

 

Seuraaminen taluttimetta: 9, meni paljon paremmin kun pidin yllä hieman kovempaa vauhtia ja muuten tämä yleensä on mennyt paremmin, jos tyttö ei jostain ole saanut päähänsä että kyseessä jokin jättöliike alkaa alkaa ennakoimaan. Mutta ihan tyytyväinen ole tämän päivän seuraamiseen, ainoastaan yhden perusasennon meinasi jättää tekemättä ja teki sitten ylimääräisen mutkan. Mutta siis homma pysyi koossa.

 

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10, meitä palkittiin huippupisteillä. Onhan tämä liike mennyt eteenpäin siitä elokuisesta, missä tuomarikin luuli koiran jäävän istumaan, mutta en osannut kuvitellakaan, että oltaisiin täydet tästä saatu. Nopeutta on siis tullut lisää.

 

Luoksetulo: 9½, minusta ihan hyvä luoksetulo vaikka arvasin että rokottaa pikkusen vinosta perusasennosta. Ensimmäisen kisa, jossa käytössä 'sivu' käsky 'danitänne' sijaan. Hyvin toimi.

 

1962465.jpg
Ja vauhdilla

 

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8½, pienestä liikkumisesta ja tassuttelusta lähti pisteitä. Lisäksi ei meinannut tehdä perusasentoa seisomisen jälkeen. Pitää siis treenata.

 

Estehyppy: 9, hyppy meni hienosti eli ei kiertänyt estettä eikä yrittänyt ennakoida. Vissiin tassua pikkusen siirsi kun tuli luokse ja ei taas meinannut ottaa perusasentoa, niin siitä pistevähennys.

 

1962464.jpg
"Täh? Ai nyt vai?"

 

Kokonaisvaikutus: 9. Taisi mainita vain noista perusasennoista ja seuraamisen väljyydestä.

 

Mutta joo, huomenna jatkuu tokoilu, sillä seuraavat tokokisat on ensi kuussa. Voisi vaikka noutoa ruveta kokeilemaan ja piiloon menoa. Mutta siis samaan malliin kun jatketaan niin ihan hyvä tulee. Perusasentoihin täytyy kiinnittää huomiota, että tulee kerralla oikein eikä tarvitse korjata. Ehkä tänä syksynä on vielä TK1 ansaittuna. Siis jos nyt mahdutaan Oulun kisaan/kisoihin. Olen kyllä ylpeä pienestä koirastani :) Kiitoksia kaikille meitä kannustaneille!