Päätin sitten kuitenkin ottaa Danin mukaan, kun tyttö oli jo ovella menossa. Katse oli sen näköinen että etkö minua otakaan. Homma meni siis niin, että kävin hakemassa Cindyn (serkun belgin) ja lähdettiin lenkille. Lenkiltä sitten melkein suoraan käveltiin Keskuskoululle, jossa mätsäri pidettiin. Ajattelin että saan varmaan vaikka puhumalla Danille sinisen jos tarjotaan punaista kun arvelin että jos Cindy kuitenkin saisi punaisen niin ovat sitten samaan aikaan kehässä. Mutta laitoin sitten varmuuden vuoksi Sussulle viestiä että voiko hän pelastaa minut jos käy niin että molemmat koirat ovat samassa kehässä. Lupasihan Sussu ja paikan päällä selvisi vielä, että myös hänen sukulaistyttönsä voi Danin esittää. He kävivät harjoittelemassakin ja hyvin näytti menevän.

Cindyn kans harjoiteltiin seisomista. Huomasin että ei kannata antaa koko käskyä kun seisoo kaikkein parhaiten ilman mitään. Käy istumaan jos jotain sanon. Kumma homma; kun oltiin lenkillä niin Cindy oli paljon energisempi ja kiskoihin vähän hihnassa, mutta kun sai näyttelyhihnan kaulaansa, niin ääni kellossa muuttui. Liikkui kuin olisi liitänyt vierellä ja jäi seisomaan kuin patsas. Näin juuri meni parikilpailussa. Cindy sai punaisen nauhan.

Dani oli hieman väsynyt jo ja se näkyi lähinnä liikkeessä, mutta muuten kyllä esiintyi kauniisti. Saimme sinisen nauhan ja sinisten ryhmässä Dani sijoittui kolmanneksi. Ennen punaisten ryhmää oli sinisten ryhmä joten jouduin ottamaan Cindyn kehään ihan liian kiireesti. Olisi pitänyt rauhoitella jne. Esiintyi muuten nätisti mutta alkoi vähän steppailemaan ja haikailemaan 'laumansa' perään. Cindy ei valitettavasti sijoittunut mutta sai lohdutuspalkinnoksi tikkuluun ja Danin voittaman pienen ruokapaketin.

1800238.jpg

Mukava oli nähdä miten paljon koiria hyväntekeväisyysmätsäriin oli kokoontunut. Monia tuttuja näin ehdin jopa jututtaa. Kiitokset Kirsille harrastukseni tukemisesta :) Huomenna vuorossa vielä pienet paniikkitreenit ennen kisoja. Osallistujia alokasluokassa on 19 eli aikas paljon. Olen tyytyväinen jos Dani on paikallaolon kunnolla.