Tänään vuorossa olivat mölliagi kisat ja ensimmäistä kertaa päätin että ilmoitan meidät myös ykkösluokan radalle. Toiseksi päätin nyt että jos homma ei mene putkeen niin turha edes haaveilla kisoista.

Möllirata oli melko yksinkertainen, muistaakseni melko lailla M-kirjaimen muotoinen. Ei kovin pitkä ja mielestäni helppo. Alun suoralla olivat hyppy, hyppy, pituus, putki ja putki. Eipä tullut mieleenkään että tytöstä A-este olisi jotenkin mielenkiintoisempi kuin putki. Siispä kävi niin että pituuden jälkeen kuullessaan 'putkeen' käskyn, juoksi A-esteelle x) Ihan siis siitä minun nenän edestä juoksi, vaihtoi puolta oikealta vasemmalle ja oli jo tassut kontaktilla odottamassa 'kiipee' käskyä. Noh, hylsyhän siitä olisi virallisissa kisoissa tullut, mutta mölliluokassa selvittiin 10 virhepisteellä. Ja homma jatkui. Otti kivasti puomin ja A:n kontaktit kaikessa kiireessä. Olisin voinut vaatia parempaakin, siis että olisin odottanut hieman pitempään ennen kuin annoin seuraan  käskyn 'tassujen' jälkeen. Mutta joo, loppurata meni tosi hyvin. Sijoituttiin toiseksi ja aika oli jotain 33 sekuntia vähän päälle (voittajan aika 5 sekuntia parempi). Palkinnoksi ruusuke ja 4kg Royal Caninin ruokaa.

1717711.jpg

Ykkösluokan rata oli mukava. Alku oli sama; hyppy, hyppy, pituus. Sitten oli putki laitettu kulkemaan A:n alta ja homma jatkui muurilla, putkella ja A:lla tehden näin pienen silmukan. Ajattelin edellisestä radasta oppittuani että juoksee varmaan mieluummin A:lle joten yritin mahdollisimman nopeasti juosta lähelle putkea että onnistuisi. Hyvin onnistui. Otti kaikki kontaktit hyvin. Pujottelussa meinasi hieman keskittyminen herpaantua ekan kierron jälkeen mutta sitten sain tsempattua loppuun asti. Viimeisen esteen meinasi juosta ohi, kun en muistanut tehdä valssia putken jälkeen ennen puomia, mutta rontti hoiti homman hienosti kotiin ja lopputuloksena 0 ajalla 33,52 ja 1. sija. Jee! Palkinnoksi saatiin toinen 4 kg:n säkki koiranruokaa. Kannatti herätä. Huomenna taas tokoilemaan :)