Sussu lähti Vennin kans kaveriksi Paavolaan treenaamaan. Hyppy meni aluksi ihan hyvin, sitten päätti yhtäkkiä että ei osaakaan. Lisäksi siinäkin on vielä steppailua sen paikallaan seisomisen kans. Paikalla makuussa nousi taas istumaan 2x ja lähti tulemaan luokse. Sitten sen jälkeen onnistui seuraavat 4 minuuttia vaikka seisoin selin. Jättöliikkeet meni mallikkaasti, ainoastaan seisominen seuraamisen yhteydessä niin ei tarvitsisi lopuksi ennakoida sitä istumista. Tittidii. Seuraaminen ihan ok. Pikkusen oli vain ylimääräistä virtaa, kun ei tehty lenkkiä ennen treenejä. Siis esteelläkin haukahti hypätessään, mitä ei tee yleensä kuin agilityssä jos on tarpeeksi kuumunut. Sivulle tulotkin teki hyppäämällä.

Ehkä kun nyt ei mennyt niinkuin piti niin ylihuomenna menee paremmin. Onko oikeasti joku jolla on mennyt kisoissa paremmin kuin harjoituksissa?! Harjoitusten jälkeen molemmat koirat kävi nukkumaan autossa, vaikka vuorossa oli lenkki Pöllyvaarassa. Harhailtiin metsäpolkuja ja parannettiin maailmaa. Koirat sai leikkiä välillä ja nuuskia metsän tuoksuja.

Huomenna ihan vihoviimeiset unenkarkoitustreenit. Lähinnä sitä paikallaan oloa yritän ja tuota hyppyä. Luultavasti kuitenkin käyn läpi myös jättöliikkeet. Hmmm. Mihin minä olenkaan ryhtynyt. Toisaalta odotan innolla kisoja, mutta toisaalta tiedän ettei siellä mitään ihmettä tapahdu. Kukaan kun ei ole seppä syntyessään. Täytyy kokemusta kerätä ja ehkä vasta neljännellä tai viidennellä kerralla harjoittelu kantaa hedelmää.